Crazy water

Äntligen börjar våren komma till Göteborg, vi har haft en härlig helg med massa kaffe, öl och mat. Förra veckans meny sålde helt slut, toppsäljarna var räkor i avocadokräm samt risotton med sparris och vongole!

IMG_1198                                      Räkor med avocado, parmesan, ärtor och citron

 

Denna vecka kommer vi att ha en riktigt trevlig onsdag med vår ”La cucina povera” mellan 17-21, tvårätters för endast 95kr. På onsdag blir det kronärtskockssoppa till förrätt och till varmrätt blir det Risotto med tomat, rucola och mascarpone!

IMG_1197                                                   Risotto med sparris och vongole

Denna vecka fokuserar Nello på knivmusslor och tonfisk, och om du undrar vad ”crazy water” är för något så rekommenderar jag dig att komma förbi och testa denna magiska sås!

  • Sesame crusted ahi tuna with soy sauce 125kr
  • Razor shells with ”Crazy water” 125kr
  • Spaghetti with razor shells and cherry tomatoes 155kr
  • Tagliata di Carne with rucola and shaved parmigiano 225kr

Om inte maten lockar denna vecka så vet ni att vi har stans bästa kaffe. Vi ses på hörnet!

 

Det här inlägget postades i Kaffe, Mat och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *