Påsklov, Mattia och ny meny!

Så här i ägg, sill och påskhare tider kan det vara rätt skönt att bryta påsktraditionerna med lite Italiensk mat och kultur istället. Vi har en helt ny veckomeny på tavlan där vongole spelar huvudrollen. Tyvärr så utgick vår populära ”La cucina povera” igår pga sjukdom, men nästa onsdag står vi redo igen, vi lovar!

IMG_1137                                                       Mattia Aguiari ”Startender”

Har ni träffat Mattia? Mattia har jobbat som barista och bartender på Bar Robusta i över två år nu. Senaste halvåret har han jobbat lite mindre, mestadels helger då han även arbetar med musik och med sitt egna eventbolag LM Event. Mattia kommer ursprungligen från Venedig, Italien och älskar Oasis, Campari Spritz och Fernet!

 

IMG_1120

Veckans meny, torsdag-lördag 17-22:

  • Cream of asparagus with gorgonzola 95kr 
  • Sauteed clams with white wine 125kr
  • Spaghetti alle vongole 155kr
  • Tagliata di carne with rucola and shaved parmigiano 225kr
  • Tiramisú alla Robusta 65kr

Förgyll påsklovet med ett besök hos oss på hörnet, varmt välkomna!

Det här inlägget postades i Mat, Personal och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *