Vinimport

Vi importerar allt vårt vin, frizzante och champagne själva. Kom förbi och smaka på allt det goda vi plockar hem! (Om ni är en bar eller restaurang som vill handla prisvärda viner, skicka ett mail till info@barrobusta.se så hör vi av oss.)

I Piemonte jobbar vi med Anna Maria Abbona. Hon är en modern vinskapare och en tredje generationens vinodlare. Här tar vi hem en magisk Langhe Rosso, den bästa man kan hitta i Langhe. Samt tre olika dolcetto från byn Dogliani som är DOCG-klassade.

Från Emilia-Romagna hämtar vi vår frizzante, ett spännande bubbel på druvan Pignoletto. Samt även en Sangiovese och en Cabernet Sauvignon.

I den lilla byn Aube i Champagne har vi hittat ett fantastiskt vinhus som gör helt fenomenala champagner. Från Henri Dosnon har vi fyra olika champagner: en brut, en Blanc de blancs, en 100% Pinot Noir samt en 100% Pinot Meunier.

Utanför Albacete gör man färgade vindrycker. Vi har tagit hem en blå frizzante, Euforia, ett helt naturligt chardonnaybubbel som man färgat med skalet från blå druvor.